Capsule Fashion Show – NEW YORK WOMEN’S RTW. Video Interview CBS and BRANDS LIST. New York 2016

A/W 2016 NEW YORK WOMEN’S RTW fashion Show.
February 21, 9:30-6:30PM / February 22, 9:30-6:30PM / February 23, 9:30-5:30PM at
Pier 94, 711 12th Ave, New York NY 10019
Ilana Gold reports for TV 10/55.

A/W 2016 BRANDS GALLERY CATEGORY

 

[vtftable ]
0008{;n}34°N 118°W{;n}5ON7{;n}ABBEY GLASS{;n}ACE&JIG{;n}AGAIN{;n}AJAIE ALAIE{;n}ALAS{;n}ALEXANDRA NAM{;n}ALEXANDRE MEERSON{;n}ALI GOLDEN{;n}ALICIA LEE{;n}ALIX{;n}ALL COMES FROM NOTHING{;n}ALLAN VIRGO{;n}ALPHA60{;n}AMENPAPA{;n}ANFRAY & ANFRAY{;n}ANGLE NEW YORK{;n}ANJE FITCOUTURE{;n}ANTONELLO GHEZZI{;n}ARCANA NYC{;n}ARCHANA RAO{;n}ARIANNE ELMY{;n}ARTEMISIAN{;n}ARTISAN DE LUXE{;n}ASSEMBLY NEW YORK{;n}ASTERIA ACTIVE{;n}ATELIER DELPHINE{;n}AYNI{;n}BAND OF MARTIANS{;n}BANO EEMEE{;n}BARBARA SU{;n}BARRY YU{;n}BASERANGE{;n}BAZZUL{;n}BCOLLIDE{;n}BEE GOSSESS{;n}BENOIT FOUCHER{;n}BERENIK{;n}BIEL-LO{;n}BLEU DE COCAGNE{;n}BLK DNM{;n}BODEGA THIRTEEN{;n}BONVIRAGE{;n}BOTANICA WORKSHOP{;n}BREELAYNE{;n}BRIXTON{;n}BRUNO CHAUSSIGNAND{;n}BYTIMO{;n}CALLAHAN{;n}CARDINAL{;n}CARLA COLOUR{;n}CARLEEN{;n}CASA DE MODA BY JESSICA LYNN{;n}CECI{;n}CECILIA BY CECILIA MOTWANI{;n}CF. GOLDMAN{;n}CHEAP MONDAY{;n}CHERRY BROWN{;n}CHILD OF THE UNIVERSE NYC{;n}CIRQUE NAIL LAQUER{;n}CLEOBELLA{;n}CLOVER{;n}CLYDE{;n}COLLINA STRADA{;n}COLMAR ORIGINALS{;n}COLORANT{;n}COMPLETEDWORKS{;n}CONTROL SECTOR{;n}COOLCHANGE{;n}COTOPAXI{;n}COTTON CITIZEN{;n}COURTSHOP{;n}CRISTINA RUALES{;n}CROSS CANVAS{;n}CV{;n}CYNJIN{;n}D.EFECT{;n}DAMIANO COLLECTION{;n}DANIEL WONG{;n}DAVID MICHAEL{;n}DEVLYN VAN LOON{;n}DIARTE{;n}DINA AGAM{;n}DON’T CRY MILAN{;n}DUSEN DUSEN{;n}DZOJCHEN{;n}ECHO AND AIR{;n}EDGED SHOWROOM{;n}EDITE{;n}ELEVEN PARIS{;n}ELISA BIROLI{;n}ELK{;n}ELIE JEWELRY{;n}ELOHIM BY SABRINA GOH{;n}EQUUSS{;n}ERRANT{;n}ESBY APPAREL{;n}ESSE{;n}ÉTÉ NOIR{;n}ETIENNE MARCEL{;n}EVE GRAVEL{;n}EXAMPLE{;n}FAMILY AFFAIRS{;n}FE NOEL{;n}FIRST RITE{;n}FLORA BHATTACHARY{;n}FLYNN SKYE{;n}FRANCESCA VILLA{;n}FRENCH REBELLION{;n}FRESHA LONDON{;n}FOXIEDOX{;n}FRONT ROW{;n}FRONTROW;;;GEM PICKET{;n}GEN ART{;n}GEORGE LOVES{;n}GLADYS TAMEZ MILLINERY{;n}GOGO{;n}GOLONDRINA COLLECTION{;n}GIU GIU{;n}GRANTED CLOTHING{;n}HAIKURE DENIM RANGE{;n}HAPPINESS{;n}HARSHMAN{;n}HEMSMITH{;n}HERO/BLACK{;n}HEREU{;n}HEURUEH{;n}H FREDRIKSSON{;n}HOUSE OF CANNON{;n}HUSAM EL ODEH{;n}HUTCHISON{;n}IIJIN{;n}IKS{;n}ILANA KOHN{;n}IN COMPLETE CONTROL{;n}IN GOD WE TRUST{;n}INGWA;MELERO{;n}INOUITOOSH{;n}INTER-PRET.US{;n}INTERNATIONAL PLAYGROUND{;n}J APOSTROPHE{;n}JEE{;n}JERI MALONE{;n}JES WADE{;n}JINNY KIM{;n}JNOUN{;n}JOCELYN{;n}JOHLAUN{;n}JOLN{;n}JOULE FACTORY{;n}JOVANA MARKOVIC{;n}JUST FEMALE{;n}KALLMEYER NEW YORK{;n}KARINE LECHHI{;n}KARLA COLLETTO{;n}KATRI NISKANEN{;n}KATYA KOVTUNOVICH{;n}KEROL D{;n}KIM SHUI{;n}KIMEM{;n}KNOT SISTERS{;n}KOHZO{;n}KOLOR SHOWROOM{;n}KOPAL{;n}KOWTOW{;n}KULE{;n}KURT LYLE{;n}L’ETOILE SPORT{;n}LACAUSA{;n}LAND OF WOMEN{;n}LAURA SIEGEL{;n}LAUREN GABRIELSON{;n}LAZY OAF{;n}LE KILT{;n}LIAM OF YORK{;n}LINE DRY{;n}LINEA PELLE{;n}LISA B.{;n}LOV PROJECT{;n}LOVE TANJANE{;n}LNA CLOTHING{;n}LOUP{;n}LUIS DENIM{;n}LYZ OLKO CLOTHING{;n}M.LEISURE{;n}MADE BY DAWN{;n}MAKE IT GOOD{;n}MARKOO{;n}MARNA RO{;n}MARYME-JIMMYPAUL{;n}MARY MEYER{;n}MARYSIA{;n}MERCER AMSTERDAM{;n}MERRITT CHARLES{;n}MICAELA GREG{;n}MMT{;n}MODERN VICE{;n}MOO-YOUNG{;n}MR. LARKIN{;n}MUUBAA LONDON{;n}NAFRADI{;n}NAMCHE BAZAAR{;n}NASTY HABIT{;n}NATALIE BUSBY{;n}NATHANIEL PAUL{;n}NATIVE YOUTH{;n}NEUL{;n}NEUW DENIM{;n}NIKA TANG{;n}NINI WANG{;n}NISSE{;n}NOE GARMENTS{;n}NO/ONE PARIS{;n}NUDITÉ{;n}NUE 19.04{;n}OAK{;n}OBJECTS WITHOUT MEANING{;n}OLGA PASTYRNAK{;n}OLYMPIA{;n}ONAR STUDIO{;n}OPENHOUSE{;n}ORSLOW{;n}OSKAR{;n}OTIS & MACLAIN{;n}OUBINOV{;n}OZMA;;;PAJAR{;n}PARAJUMPERS{;n}PARI DESAI{;n}PATRICIA AYRES{;n}PAUL & JOE SISTER{;n}PENFIELD{;n}PÉRCHE{;n}PH5{;n}PIA PAURO{;n}PIKIEL{;n}PLANTE{;n}PO-EM BY CARLA OSBORN{;n}POPPY + PIMA{;n}PRIM & WILDE{;n}PUBLISH BRAND HERS{;n}PURE CASHMERE{;n}PURPLEMAROON{;n}QUINN{;n}R/H{;n}RACHEL ANTONOFF{;n}RE;CODE{;n}RECREATION{;n}REVISITED{;n}ROBIN LANE{;n}ROMEO HUNTE{;n}RUJUTA SHETH{;n}RXMANCE{;n}SAKTI BY LISA BUTCHER{;n}SAMANTHA PLEET{;n}SANDHYA GARG{;n}SARAH SEVEN{;n}SECHUNG{;n}S E E K E R{;n}SHAINA MOTE{;n}SIDE PARTY{;n}SILVAE{;n}SIMEON FARRAR{;n}SOLID & STRIPED{;n}SOLOSIX{;n}SOONIL{;n}SOSA KNITWEAR{;n}SPIRIT AND SOUL{;n}ST. ROCHE{;n}STEFANIE BETRO{;n}STILLWATER{;n}STORM & MARIE{;n}STRATHCONA{;n}STUTTERHEIM RAINCOATS{;n}SUSPENSE CAPSULE{;n}SUZIE WINKLE{;n}SWILDENS{;n}TBA (TO BE ADORED){;n}TEJIDO{;n}TERHI PÖLKKI{;n}TEXTURE BY SUNAJ{;n}THE ARTEMISIAN{;n}THE SEAFARER{;n}THE SWAY{;n}THERE ARE MANY OF US{;n}THII{;n}THINKING MU{;n}THURSDAY ISLAND{;n}TIMO WEILAND{;n}TINA+JO{;n}TMR_RSO{;n}TOGETHER CALIFORNIA{;n}TOSIA{;n}TOTALLY BLOWN{;n}TOWN CLOTHES{;n}TREASURES{;n}TUCKER{;n}UMA K{;n}UNTIL SOON{;n}UPSTATE{;n}URSA MINOR{;n}UZI{;n}VALENTINE NYC BY JONAS AND BROWN{;n}VANESSA TAO{;n}VAINIO.SEITSONEN{;n}V A R S H A{;n}VIE ACTIVE{;n}VIKTORIA + WOODS{;n}VITAMIN A{;n}VIVIANCHAN{;n}VLADIMIR KARALEEV{;n}VOZ{;n}WAI MING{;n}WALTZ{;n}WEFT + HIDE{;n}WEST 14TH{;n}WESTERLIND{;n}WHIT{;n}WOL HIDE{;n}WOLFE{;n}WOOD WOOD{;n}WRAY{;n}YOGA JEANS{;n}ZHIVAGO{;n}ZULU & ZEPHYR{;n}ZYNNI CASHMERE;nn;
[/vtftable]

 

Capsule is the premiere gathering of the finest apparel and accessories brands from around the world. More than a tradeshow, the brands who participate in Capsule make up a community that is shaping the future fashion landscape. In our case, different really is better.

capsuleshow.com

 

 

 

Manhattan Fashion Magazine New York